Η έτοιμη τεχνική Co. της Κίνας, ΕΠΕ κάνει τα ποιοτικά αγαθά, κάνει τα ασφαλή προϊόντα, υψηλή αποδοτικότητα

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Ready China Technical Co.,ltd

Ready China Technical Co.,ltd

1 2 3
Ready China Technical Co.,ltd Ready China Technical Co.,ltd Ready China Technical Co.,ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 500000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η έτοιμη τεχνική Co. της Κίνας, που περιορίζεται, σημαντική να κατασκευάσει όλα τα είδη ηλεκτρονικών συνδετήρων και καθημερινών προϊόντων χρήσης, ειδικά για τα καθημερινά προϊόντα λουτρών, σύνολο λουτρών εξαγωγής, κραγιόνι λουτρών, λουτρό fizzie έτσι σε πολλά καθορισμένα αγαθά παιχνιδιών δωματίων λουτρών, προϊόντα Electornic ισχύει στα μέρη των συσκευών στον τομέα ηλεκτρονίων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τελικός φραγμός, διαπεραστικός συνδετήρας, κιβώτιο σύνδεσης, ράγα DIN, ανεμιστήρας και αερίζουν το φίλτρο, το κραγιόνι λουτρών, το καθορισμένο σαμπουάν λουτρών λουτρών, τα υγρά λουτρών, τα σύνολα κ.λπ. παιχνιδιών λουτρών που συγκεντρωνόμαστε πάντα στις κατασκευές της ηλεκτρικής σύνδεσης και τα σχετικά προϊόντα, ερευνούν δραστήρια τις πιθανές αγορές παγκοσμίως. Συνήθως των προϊόντων μας εγκρίνεται από το CE, RoHS, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, UL, κ.λπ. και εισάγει στις αγορές inernational. για το λουτρό καθορισμένο είμαστε πέρασμα το EN 71 1 2 3 έτσι, για τις ΗΠΑ, είμαστε πέρασμα το F963 και ASTM.
  Υιοθετούμε τις προηγμένες τεχνολογίες και υψηλός - ποιοτικό υλικό για να προσφέρουμε τα προϊόντα περισσότερων από 20 σειρών σε κύκλωμα-SKT, τη ΣΕΙΡΆ ΚΑΡΦΙΤΣΏΝ, το ηλεκτρικό σύστημα διανομής, το σύστημα ελέγχου δύναμης και τη σύνδεση καλωδίων κ.λπ… συμπεριλαμβανομένου του τελικού φραγμού σειράς SKJ, συνδετήρας άνοιξη σειράς ST1, διαπεραστικός συνδετήρας μόνωσης, ράγα DIN, ανεμιστήρας & να αερίσουμε το φίλτρο, το ηλεκτρικό μετρώντας κιβώτιο, το για πολλές χρήσεις τελικό φραγμό και τα σχετικά εξαρτήματα & τα εργαλεία.
  Παίρνουμε την αγορά ως οδηγό, οι πελάτες ως κέντρο αποδώστε σημασία στην ποιότητα, υιοθετήστε τους ανθρώπους με τη δυνατότητα, τη διαχείριση και την υπηρεσία, με την καλή ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή, τα προϊόντα μας έχει ευνοηθεί από τους εμπόρους που και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, μέχρι τώρα, έχουμε καθιερώσει μια μακροχρόνια και ισχυρή επιχειρησιακή σχέση με πολλούς εσωτερικούς και υπερπόντιους εισαγωγείς και χονδρεμπόρους σε όλο τον κόσμο. Ειδικά Γερμανία, Κορέα, Ιταλία, Γαλλία, Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Μέση Ανατολή κ.λπ.
Εμμένοντας στην αρχή του πραγματισμού, της αφιέρωσης, της καινοτομίας και της συνεργασίας, χαιρετίζουμε εγκάρδια τη διαπραγμάτευση και τη συνεργασία σε όλες τις μορφές
  Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας, ιστοχώρος και παρακαλώ ευγενικά να επεκτείνετε και των δύο από μας μια ευκαιρία να συνεργαστεί ο ένας με τον άλλον στην αρχή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ready China Technical Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Daisy Zhou

Τηλ.:: 86-18825261290

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς